بررسي انديسهاي بيتومين در استان ايلام و فعاليت هاي صورت گرفته بر روي آنها

 خلاصه مطالب:
     مواد هيدروكربن كه در اعماق زمين تشكيل شده اند توسط گذرگاههايي نظير گسلها و درزه ها به سطح زمين راه پيدا كرده و در اثر كاهش فشار در سطح زمين و مجاورت با هوا بخشهاي فرار از ماده جامد جدا مي شوند و باقيمانده به مرور زمان منجمد مي شود و به صورت بيتومين يا قير طبيعي در درزه ها و شكافها و محفظه ها باقي مي ماند و ذخاير بيتومين را تشكيل مي دهند.
   در استان ايلام به دليل وجود ذخاير هيدروكربن و به واسطه ساختار تكتونيكي منطقه امكان كشف چنين ذخايري وجود دارد. چنانچه انديسهاي متعددي از بيتومين در اين استان شناسايي شده اند و برخي از اين انديسها مانند سانري، هرقوتگه، قلعه جوق، كوه سرخ، شورابه، مله پنجاب و ... در حال حاضر به صورت ابتدايي در حال بهره برداري هستند.
   در بررسيهاي به عمل آمده از معادن استان مشخص گرديد كه اكتشاف و همچنين استخراج بيتومين هاي موجود به صورت اصولي و علمي انجام نگرفته است كه اين امر منجر به تضييع بخش وسيعي از ذخاير بيتومين استان خواهد شد؛ بنابراين پس از بررسي نحوة تشكيل مادة معدني، روشهاي سيستماتيك جهت اكتشاف در مقياس ناحيه اي و نيمه تفضيلي ارائه شده و روشهاي بهينه جهت استخراج و فرآوري اين مادة معدني پيشنهاد گرديده است.
 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها:

تاريخ : برچسب:قیر طبیعی,بیتومین,گیلسونایت,گیلسونیت,فروش, | 8:43 | نویسنده : پرویز زرانگوش 09183347188 |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.